+46215802326 (08.00-16.00)

Sportsprodukter som kan bruges året rundt! 

Her på Skistart finder du alt hvad du har brug for til hele årets sportsudøvelse, udflugter og eventyr. Fordi vi kun har de bedste mærker kan vi sørge for at du får gode produkter af høj kvalitet til en god pris. Vi fører blandt andet Bergans, Bliz, Casco, Haglöfs, OneWay, Primus, Rehband, Salomon, Swenor, Trangia og Vulkan. Med dette brede udvalg har vi også noget til dig og dine aktiviteter.

Uanset om det er vinter, forår, sommer eller efterår så er der masser af muligheder for at træne på langrendsski, langtursskøjter eller rulleski. Løb, vandring eller at sove under åben himmel er andre herlige eventyr du kan kaste dig ud i.

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvordan vi kan motionere. Træningscentrene har masser af tilbud, ligesom byen kan bruges til parkour eller du kan motionere ved skov og strand og nyde de variationer årstiderne har at byde på. Ønsker du klipper og høje bjerge er det blot at tage over sundet til Sverige, og det samme gælder hvis der ikke er nok sne eller is i Danmark.

Her har vi samlet de produkter som kan bruges året rundt til at forbedre dine sportsoplevelser. Her er alt fra barnevogne, produkter til sport med din hund, diverse beskyttelsesudstyr, kosttilskud, liggeunderlag, rygsække, pandelamper, pulsure, tasker, soveposer, sportsbriller, stormkøkkener og telte.

Så når du er på udkig efter udstyr og produkter til dine aktiviteter året rundt så tjek vores sortiment her på Skistart. Vi har de bedste produkter til dig og din træning eller ture. Tøv ikke med at kontakte os hvis du er usikker på hvad du har brug for eller har spørgsmål om forskellen på vores produkter. Vi er eksperter i udstyr til sport og eventyr, og vi er her for dig!

 

 

Herunder vises samtlige produkter fra menuen ”Året rundt” uanset undermenu. 

Hvis du bare vil have vist produkterne fra en enkelt kategori, så vælg denne kategori til venstre eller i hovedmenuen.

 

1 til 36 af 2282

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 2282

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5