+46215802326 (08.00-16.00)

Her finder du snesko fra det populær mærke TSL- og af højeste kvalitet!

Her på Skistart finder du snesko som er perfekte til når du skal u dog vandre i sne. Vi forhandler snesko fra Outdoor. TSL er et af de førende mærker indenfor snesko og alle deres produkter har en høj kvalitet.

Snesko er superpraktiske, og med snesko er det rart at gå i sneen. De er lette at sætte på og tage af dine sko eller støvler og med snesko kan dine sko eller støvler holde til de eventyr du vil begive dig ud på i sneen. Som oftest anvendes snesko til ekspeditioner, vandreture jagt eller fiskeri, altså længere ture i dyp sne hvor det ikke fungerer med et par ski.

Snesko er ikke bare praktiske at have med sig hvis man regner med at havne i dyb sne, snevandring er faktisk også en ganske god motionsform. I Frankrig er det faktisk den næstmest populære vintersport med alpint skiløb på førstepladsen. I alperne arrangeres der hvert år løb på sneski, hvor det gælder om at komme først. Disse løb er gået hen og blevet meget populære.

Udbuddet af snesko nu om dage er meget stor, med forskellige modeller afhængigt af dine behov og hvor langt du skal gå. Udviklingen af snesko har også stået på i flere tusind år. De første modeller af snesko bestod af et net bundet fast på et skelet af træ

Når du køber snesko er det vigtigste at finde en model, som sidder godt på foden, har et godt snegreb og sidst men ikke mindst passer til din vægt. Husk at inkludere vægten af din bagage i din samlede vægt til sneskoene.

Så overvejer du at købe snesko, så tjek vores sortiment af TSL-snesko!

 

1 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste